Beta har vært så heldige å få tilgang til billetter på Bluebox til sterkt reduserte priser på YAP: Datarock konserten som blir holdt den 7. Februar. Vi ønsker at flest mulig Beta medlemmer vil benytte seg av denne ordningen!

For å få benyttet seg av tilbud, må du logge inn med Betabrukeren din på denne nettsiden og klikke deg inn her: http://betauia.net/component/vikevents/?task=viewevent&itid=6

Du vil deretter få opp Beta sitt standard bestillings skjema. Når du gjennomfører bestillingen din må du velge betaling i døren. Du vil deretter motta en E-post med billetten din, denne kan være lurt å ta med. Vi i Beta kommer til å sjekke alle bestillinger før de sendes videre til Bluebox det vil si at dersom du ikke er Beta medlem gjelder ikke dette tilbudet for deg (andre linjeforeninger har lignende tilbud). Dersom det er noen spørsmål kan disse rettes til Betastyret på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi håper på å se så mange som mulig på konserten!

 

Min konto