BetaLAN gikk dette semesteret av stabelen 14. November og varte til 16. November på Bluebox. Det var godt oppmøte med gamere i mange sjangere, fra profesjonelle competative til helt casuals spillere. 

 

 

I år så var det konkurranser i:

 • Counter Strike: Global Offensive (1v1)
 • League of Legends (3v3)
 • Trackmania Nations Forever

Det var også noen sidekompoer som ble holdt. Disse har vært en tradisjon på nesten alle BetaLAN:

 • Mario Kart 64
 • Super Smash Bros 64
 • Cola-Compo
 • Casual-Compo

 

Konkurranser

Counter Strike Global Offensive

Årets CS:GO var en 1v1 konkurranse. Det betyr at en spiller, spiller mot en annen spiller og ingen andre samtidig på samme brett. Konkurransen var gjennom flere runder med eliminering, men til slutt så pallen slik ut:

 1. 1ntendo
 2. tjnome
 3. sandsmark

 

League of Legends

I denne konkurransen så var det lag bestående av 3 spillere som deltok. Til slutt så pallen slik ut:

 1. martin mor røkk
 2. ragnarok
 3. nepetre

 

Trackmania Nations Forever

Denne konkurransen foregikk ved at flere spillere kvalifiserte seg til en finalerunde som ble spilt som en vanlig runde. Til slutt kunne bwaao stikke av med seieren, etterfulgt av avizor og borbra.

 1. bwaao
 2. avizor
 3. borbra

 

 

Mario Kart 64

Den tradisjonelle Mario Kart 64 kompoen består av flere utslagningsrunder hvor det slutt blir spillt en tilfeldig generert cup med et peong system. Til slutt kunne ROs stikke av med seieren etter en meget spennende finale, tett etterfulgt av aerandir og avizor.

 1. ROs
 2. aerandir
 3. avizor

 

 

Super Smash Bros

Super Smash Bros er en klassiker. Derfor blir selveste klassikerspillet spilt på BetaLAN. Noe av sjarmen til spillet er at det er lett å spille, men vanskelig å mestre. Derfor kan alle bli med og allikevel så blir det spennende. Pallen så til slutt slik ut:

 1. nithraw
 2. avizor
 3. aerandir

 

Cola Compo

I denne konkurransen skulle en rekke deltakere drikke en halvliter cola så raskt en kunne. Etter mye raping og hosting var det Sondre som til slutt kunne heve flasken og stikke seirende av med førstepremien!

 1. Sondre

 

Casual

I år så var Casual compoen om å gjøre å brette et papirfly og deretter sende det lengst avgårde mot hovedinngangen på Bluebox. Det var mange kreative og artige forsøk, men Martin vant til slutt denne konkurransen på en meget overbevisende måte.

 1. Martin

 

Med det så rundes BetaLAN #10 av for denne gangen. BetaLAN og Beta håper på å se så mange som mulig igjen på BetaLAN #11 som blir holdt til våren. Denne gangen også vil det bli holdt spennende konkurranser! Dersom du vurderer å bli med i crewet til BetaLAN så hold deg oppdatert på nettsiden til Beta.

Vi ses på julebordet neste helg!

 

Følg BetaLAN