Beta har veldig mange frivillige som jobber for å gjøre Beta til det det er. Allikevel er det noen som har utmerket seg spesielt godt. Beta vedtok i 2014 å opprette en ordning som ligner veldig på hall of fame konseptet. Vi har derfor valgt å lage en oversikt over alle æresmedlemmene som er i Beta. Under kan du se hvem som er æresmedlem i Beta.

 

Shahab Afsharipour

Shahab Afsharipour Navn  Shahab Afsharipour
Beskrivelse Shahab Afsharipour ble tildelt sitt æresmedlemskap i 2015 etter sitt enorme bidrag som både leder, økonomiansvarlig og nestleder gjennom flere år i Beta. Shahab hadde en sentral rolle i å forme Beta til det som det er idag. Shahab har også fungert som en rådgiver for Beta styret selv etter sin avgang i 2015.
Kunngjøringsdato Shahab ble tildelt æresmedlemskap på våren 2015.

 

Christian Auby

Christian Auby Navn  Christian Auby
Beskrivelse Christian Auby ble tildelt æresmedlemskap i 2014 grunnet sitt store bidrag til Beta sine Retrokvelder. Christian har også hjulpet Beta med alt fra retroutstyr til avanserte data programmer som Beta har vært veldig tjent med i ettertid. Christian Auby er også den første personen som mottar Beta æresmedlemsskap.
Kunngjøringsdato Christian Auby ble tildelt æresmedlemskap på høsten 2014

Kjenner du noen som du mener bør bli æresmedlem? Send inn forslag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så kommer vi i styret til å se på det.