Introduksjon

Beta Engineering & Technology Association inviterer stadig bedrifter til å komme nærmere studenter og i år så har vi valgt å gjøre det lettere for bedrifter å komme i kontakt med studenter. Vi er stolte over å kunne presentere Bedriftavtale for 2015. Avtalen består av en rekke tjenester som er tilgjengelige for deg og din bedrift. 

 

Kort introduksjon av Beta Engineering & Technology Association

Beta er dataingeniørstudenters linjeforening. Det betyr at Beta arrangerer studentsosiale og faglige eventer for våre studenter. I Beta så er alle som studerer dataingeniør automatisk med og nå er vi rundt 350 studenter. Beta er også en non-profit organisasjon. Det overskuddet vi får bruker vi på studentene våre og den daglige driften av foreningen. Alle er som er i Beta er ulønnet (heller ingen honorarer)!

 

Dette er inkludert i Bedriftavtalen 2015

  • En bedriftpresentasjon i semesteret (to i året hvis ønsket).
  • Mulighet for å gjøre intervju på et skolens grupperom av våre studenter.
  • Fri bruk av Beta sitt annonseprogram. som innebærer at alle beskjeder dere kommer med vil bli videreformidlet til våre studenter.
  • Bedriftens logo på våre nettsider.
  • Tilgang på Beta sitt jobbarkiv, her kan dere publisere informasjon om nye stillinger som dere lyser ut.

 

Praktisk informasjon

Dersom dette kunne vært av interesse så kan du Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..